Vores CSR

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

“Erhvervslivets ansvarlighed kaldes også samfundsansvar, socialt ansvar, Corporate Social Responsibility (CSR), bæredygtighed og tredobbelt bundlinje. Men uanset hvilken betegnelse der bruges, handler det om, at virksomheder udviser ansvarlighed i forhold til det omgivende samfund”  /Dansk Erhverv

Dine samarbejdspartnere fortæller en historie om dig og din virksomhed. Det er vi bevidste om, og derfor har vi valgt at præsentere vores eksterne samarbejdspartnere for dig. Vores CSR-partnere fortæller en implicit historie om, hvilket værdisæt vi arbejder ud fra.

KONTAKT OS

SPAR TID OG PENGE MED DEN NYESTE TEKNOLOGI – BESKYT MILJØET

Teknologien har i dag gjort det muligt at effektivisere mange af de tidligere tunge og tidskrævende opgaver, der hører revisionsbranchen til. Konvertible onlineprogrammer medfører en større effektivitet i vores daglige arbejde og derfor også en mere prisvenlig løsning for vores kunder.  Samtidig er det muligt at reducere papirmængden og dermed skåne naturen. At økonomifunktionen i virksomheden skal tages alvorligt, kommer næppe som en overraskelse, men at det også kan gøres let, pris- og miljøvenligt, er det ikke alle, der er bevidste om. Det eneste du behøver, er en smartphone.  Så simpelt kan det gøres.

 

Vi ønsker at være en virksomhed, der støtter selvstændige til overblik i økonomifunktionen på en let, prisvenlig og miljøansvarlig måde

Via vores samarbejde med SDU og UCL tilbyder vi praktikplads til akademi- bachelor- og kandidatstuderende, ligesom vi tilbyder studerende fra akademierne mulighed for at gennemføre en 2-årig periode som revisortrainees. Det skaber gensidig glæde og inspiration, når vi kan hjælpe en studerende godt på vej og samtidig få nye, friske øjne på vores virksomhed. Networking er en vigtig del af iværksætterlivet. Det rette netværk støtter dig til vækst, kan åbne døren til nye kunder og tilbyde meningsfuld sparring. Som selvstændig erhvervsdrivende, kan det dog være ét af de områder, der kan føles oplagt at nedprioritere, når den administrative arbejdsbyrde er stor og tiden knap.  Effektiv tidsstyring og bevidste tilvalg er nøgleordet. Derfor har vi valgt at kombinere faglig networking med sponsorstøtte til det lokale idrætsliv for unge via vores udvidede medlemskab af erhvervsforeningen og vores sponsorat til Volleyklubben Vestsjælland. Vi ønsker at være en virksomhed, der tilfører ressourcer og tager et miljøansvar.


ÅBNINGSTIDER

Mandag      09.00 16.00
Tirsdag       09.00 16.00
Onsdag       09.00 16.00
Torsdag      09.00 16.00
Fredag        09.00 16.00
Lørdag        Lukket
Søndag       Lukket


SAMARBEJDSPARTNERE