Studerende

ER DU AKADEMI-/BACHELOR- ELLER KANDIDATSTUDERENDE OG MANGLER EN PRAKTIKPLADS?

VI KAN HJÆLPE DIG VIDERE I DIT UDDANNELSESFORLØB

Via vores samarbejde med SDU og UCL tilbyder vi praktikpladser til akademi, bachelor- og kandidatstuderende, ligesom vi tilbyder studerende fra akademierne mulighed for at gennemføre en 2-årig periode som revisortrainees. Det skaber gensidig glæde og inspiration, når vi kan hjælpe en studerende godt på vej og samtidig få nye, friske øjne på vores virksomhed.

UDTALELSER FRA STUDERENDE

MÅL FOR PRAKTIKPERIODE FOR STUDERENDE

Målene for praktikken udarbejdes i samarbejde mellem virksomheden og den studerende. Mulighederne for at fordybe sig i områderne: Bogføring, moms, årsrapport, revision, rådgivning og skatteret afhænger af, hvornår på året, den studerende skal i praktik.

Afhængig af tidspunktet for praktikperioden, tilgængelige kundeopgaver, den studerendes tidligere kompetencer og generelle ønsker til praktikken, er nedenstående en oversigt over opgaver tidligere studerende har haft mulighed for at fordybe sig i under praktikforløbet.

  • Beregning af selskabsskat + personlige virksomheder og tilretning af forskudsskemaer
  • Økonomistyring, herunder løbende bogholderi med debitor-/kreditorstyring, periodiseringer og afskrivninger.
  • Moms-/afgiftsberegninger
  • Budget-/balance
  • Revision og udvidet gennemgang, kvalitetssikring og udarbejdelser af årsrapporter for selskaber og personligt ejede virksomheder
  • Mundtlig og skriftlig kommunikation med kunder og samarbejdspartnere
  • Andet, som du har en særlig interesse i at lære mere om

FORVENTNINGER TIL DEN STUDERENDE

Opgaverne sammensættes ud fra dit udgangspunkt og udbyttet af din praktik afhænger af dit engagement. Derfor er vores forventninger til dig, at du er engageret og mødestabil –  indstillet på at øve dig i at koble teori til praksis og at du er modig, så du kan bevæge dig ud af din komfortzone. Du kommer til at lære en masse nyt, både om dit fag, men også om dig selv personligt.

Vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får det største udbytte af din praktik. Vi er nemlig meget bevidste om, at vi uddanner til branchens fælles pulje af nye medarbejdere, som vi også gerne selv vil kunne gøre brug af efterfølgende.

 

HVAD SKAL DER SKE EFTER ENDT PRAKTIK?

Vi bestræber os på at tilbyde vores tidligere studerende en efterfølgende ansættelse som studentermedhjælper, mens resten af uddannelsen færdiggøres. Vi tror på vigtigheden af, at du som studerende holder kontakten til arbejdsmarkedet, mens du afslutter dit studie. Det er ligeledes et stort ønske fra både de studerende som uddannelsesinstitutionen. Fordelen for os, er, at vi dermed ansætter en medarbejder, som allerede kender vores virksomhed og arbejdsgange.

Da vi ofte tager flere studerende på samme tid, kan vi ikke garantere, at alle får tilbudt en efterfølgende ansættelse som studentermedhjælper, men har du flair for faget, lysten og passer godt ind i vores virksomhedskultur, vil vi gøre vores bedste, for at gøre plads til dig.

VI ØNSKER AT VÆRE EN VIRKSOMHED, DER STØTTER UNGE MENNESKER I AT UDLEVE DERES POTENTIALER

KONTAKT OS
ÅBNINGSTIDER

Mandag      09.00 16.00
Tirsdag       09.00 16.00
Onsdag       09.00 16.00
Torsdag      09.00 16.00
Fredag        09.00 16.00
Lørdag        Lukket
Søndag       Lukket


SAMARBEJDSPARTNERE