[mk_page_section layout_structure=”half_left” bg_image=”http://diels.dk/wp-content/uploads/2018/04/colourbox32311749.jpg” bg_color=”#efefef” full_height=”true” padding_top=”70″ padding_bottom=”60″ section_id=”baeredygtighed-og-samarbejde”][vc_column][mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”64″ icon_image=”http://diels.dk/wp-content/uploads/2018/03/001-trophy.svg” align=”left”][/mk_icon_box2][vc_column_text css=”.vc_custom_1524138639512{margin-bottom: 0px !important;}”]

Tillid & ansvarlighed

Tillid er en vigtig værdi hos DIELS+CO. Vi har tillid til både hinanden og til vores kunder. Det er vigtigt, at kunderne føler sig trygge og tillidsfulde i mødet med vores virksomhed.

Vi har derfor en åben, ærlig og tillidsfuld dialog, både med vores interessenter og med hinanden.

Vores linjeorganisation gør det muligt at skabe et større rum for trivsel og motivation for den enkelte medarbejder, når vi sammensætter teamet ud fra de faglige og personlige kompetencer, der skal benyttes for at løse kundens opgave optimalt. For vores kunder betyder det, at de altid bliver mødt af et kendt ansigt, der løser opgaven med ansvarlighed og i tillid til kunden, sig selv og vores fælles virksomhed. [/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section layout_structure=”half_right” bg_image=”http://diels.dk/wp-content/uploads/2018/04/colourbox2357514.jpg” bg_color=”#efefef” full_height=”true” padding_top=”70″ padding_bottom=”60″ section_id=”samarbejde”][vc_column][mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”64″ icon_image=”http://diels.dk/wp-content/uploads/2018/03/002-growth.svg” align=”left”][/mk_icon_box2][vc_column_text css=”.vc_custom_1523617793545{margin-bottom: 0px !important;}”]

Bæredygtighed & samarbejde

Vi er bæredygtige indenfor det miljømæssige område, når vi benytter teknologien til at reducere papirmængden. Økonomistyring i skyen giver kunden stor fleksibilitet i en travl hverdag, når alle vigtige dokumenter er samlet ét sted. Det betyder, at kunden altid har alle vigtige dokumenter og bilag ved hånden, når der afholdes møder med rådgivere og finansielle samarbejdspartnere, mens der bliver passet godt på miljøet.

Vi tager et socialt ansvar, når vi samarbejder med uddannelsesinstitutionerne på Sjælland og Fyn, og inviterer studerende ind i vores virksomhed. Vi støtter aktivt op om de studerendes uddannelsesforløb og det er vigtigt for os, at alle medarbejdere bakker op om at skabe et trygt og udviklende læringsrum for vores akademi-, bachelor- og kandidatstuderende.  
[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section layout_structure=”half_left” bg_image=”http://diels.dk/wp-content/uploads/2018/04/colourbox17312387.jpg” bg_color=”#efefef” full_height=”true” padding_top=”70″ padding_bottom=”60″ section_id=”fleksibilitet-og-innovation”][vc_column][mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”64″ icon_image=”http://diels.dk/wp-content/uploads/2018/03/003-creativity.svg” align=”left”][/mk_icon_box2][vc_column_text css=”.vc_custom_1524138806585{margin-bottom: 0px !important;}”]

Fleksibilitet & innovation

Vi er firstmoovers indenfor det teknologiske felt. Det betyder, at vi altid holder os fleksible og nysgerrige overfor nye muligheder. Vi holder os ajour med den teknologiske udvikling og implementerer de løsninger, der giver merværdig for vores kunder og for vores virksomhed.   

Vi deler vigtig viden med hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere, ligesom vi altid er fleksible i forhold til kundens behov. Det skaber plads til innovative løsninger til gavn for både vores kunder og for vores virksomhed.
[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section]