DIELS+CO | Algade 33A | 4220 Korsør | CVR: 32107079 | Tel: 7060 5074 info@diels.dk

Ny kunde

Vi har gjort det nemt at vælge os

Vil du være ny kunde hos Diels+CO?

Hvem er vores kernekunder?

Vores kundekartotek rummer de fleste brancher. Vi servicerer både små, mellemstore og større virksomheder - personligejet virksomheder og selskaber. Nogle af disse kunder har valgt at outsource hele økonomifunktionen til os. Andre har kun behov for årsrapport og hjælp til den personlige skat. Derudover tilbyder vi løbende undervisnings- og mentorforløb for selvstændige.

 

Hvad kan du bruge os til?

Ud over de helt gængse regnskabsydelser som årsrapportering, periodisk bogføring, lønservice, selvangivelse, debitor-/kreditorstyring, momsregnskab, måneds-/kvartalsbalancer, skatterådgivning og iværksættersparring, kan vi også tilbyde dig assistance til møder v/SKAT, hos din bankrådgiver og øvrige finansielle samarbejdspartnere. Derudover fungerer vi også som administratorer for andels-/ejerboligforeninger, ligesom vi indtager regnskabschefsrollen og deltager i bestyrelsesmøder. I større virksomheder tilbyder vi måneds-/kvartalsvis afrapportering, afhængig af behovet.

Sådan bliver du ny kunde hos os:

Vi tilbyder dig en uforpligtende samtale, hvor du har mulighed for at danne dig et indtryk af, hvordan et samarbejde mellem din virksomhed og vores virksomhed kan forløbe. Vi vil indledningsvis også bede dig besvare et spørgeskema. Derved sikrer vi, at der er et gensidigt match mellem dig og os. Vi ønsker nemlig at indgå et langvarigt samarbejde med dig, fordi vi tror på merværdien ved et nært kendskab til dig og din virksomhed.
Når vi har vurderet dit materiale, vil det være muligt at give dig en fast pris på de aftalte ydelser.

Når du beslutter dig for at skifte revisor og blive kunde hos os, sørger vi for at indhente relevante oplysninger og materiale hos din tidligere revisor. Det er derfor ikke nødvendigt, at du er deltagende part i overgangsfasen.

Vil du vide mere om at blive kunde hos Diels+CO

Så lad os tage en dialog omkring dine behov samt muligheder

Klik her

Hvad vores kunder siger:

“Det bedste ved Diels & Co er deres evne til at forklare tingene i øjenhøjde.

For kreative som os, var det afgørende med god og letforståelig rådgivning i forbindelse med etablering af vores anpartsselskab.

Jørn ledte os sikkert og trygt igennem processen og står i dag som vores go-to-guy med alle økonomiske spørgsmål.

Vi kan varmt anbefale DIELS+CO

 

LEITORP+VADSKÆR

Ved valget om konvertering fra traditionelt regnskabsprogram til online økonomistyring, har tilgængeligheden været vigtigt for os. Med det papirløse bogholderi har både regnskabsassistent, revisor og alle i ledelsen adgang til økonomisystemet, og det endda både geografisk og platform uafhængigt. Dette gør, at vi konstant kan holde os up-to-date i hele bogholderiet, og ledelsen altid har friske tal at arbejde med.

Det er en stor mundfuld at skifte økonomisystem, men vi har i overgangsfasen været rigtig godt hjulpet af både DIELS+CO og supportfunktionen hos E-conomic.

Jørgensen & Dahl A/S

Læs mere om rådgivning og sparring

Klik her

Læs mere om papirløst bogholderi

Klik her
Share This