DIELS+CO | Algade 33A | 4220 Korsør | CVR: 32107079 | Tel: 7060 5074 info@diels.dk

Diels+CO

Vi står ikke alene og det kommer dig til gode
Jørn - Indehaver

Jørn - Indehaver

Revisor HD-R / Cand.merc.aud

Læs mere om økonomistyring her

Solveig – Indehaver

Solveig – Indehaver

Økonomikonsulent. & Iværksætterrådgiver

Læs mere om iværksættersparring her

Camilla – Finansøkonom

Camilla – Finansøkonom

Finansøkonom & Revisorassistent

Læs mere om kurser og undervisning her

dielslogotilom

Navnet DIELS+CO betegner det fælles ejerskab mellem Dirksen og Ellingsen. Vi har siden 2009 serviceret selvstændige erhvervsdrivende i økonomistyring, skatte- og virksomhedsrådgivning under overskriften Coach dine tal og skab udvikling. 
Derudover er vores mission at levere tidssvarende økonomistyring og derved støtte selvstændige til overblik i økonomifunktionen på en let, prisvenlig og miljøansvarlig måde.

Virksomheden består af et team på 3 faste medarbejdere med både fælles og individuelle kompetencer, udover vores stab af faste freelancemedarbejdere. Vi giver også plads til studerende indenfor revisionsbranchen, kan opnå den fornødne praktiske erfaring. Derudover har vi tilknyttet et team af skatteeksperter og juridiske rådgivere, så du altid er sikret den bedst mulige vejldning.

Vi står ikke alene og det kommer dig til gode

Vores Samarbejdspartnere

” Erhvervslivets ansvarlighed kaldes også samfundsansvar, socialt ansvar, Corporate Social Responsibility (CSR), bæredygtighed og tredobbelt bundlinje. Men uanset hvilken betegnelse der bruges, handler det om, at virksomheder udviser ansvarlighed i forhold til det omgivende samfund”/Dansk Erhverv

Dine samarbejdspartnere fortæller en historie om dig og din virksomhed. Det er vi bevidste om, og derfor har vi valgt at præsentere vores eksterne samarbejdspartnere for dig. Vores CSR-partnere fortæller en implicit historie om, hvilket værdisæt vi arbejder ud fra.

Spar tid og penge med den nyeste teknologi – Beskyt miljøet

Teknologien har i dag gjort det muligt at effektivisere mange af de tidligere tunge og tidskrævende opgaver, der hører revisionsbranchen til. Konvertible onlineprogrammer medfører en større effektivitet i vores daglige arbejde og derfor også en mere prisvenlig løsning for vores kunder.  Samtidig er det muligt at reducere papirmængden og dermed skåne naturen. 
At økonomifunktionen i virksomheden skal tages alvorligt, kommer næppe som en overraskelse, men at det også kan gøres let, pris- og miljøvenligt, er det ikke alle, der er bevidste om. Det eneste du behøver, er en smartphone.  Så simpelt kan det gøres.

Vi ønsker at være en virksomhed, der støtter selvstændige til overblik i økonomifunktionen på en let, prisvenlig og miljøansvarlig måde.

Som virksomhed er det også muligt at støtte velgørenhed, man ofte forbinder med privat støtte. Vi har valgt at støtte samarbejdet mellem Team Rynkeby og Børne Cancer Fonden. Helt konkret betyder det, at vi – sammen med andre selvstændige – sponsorerer en lokal rytter. Overskuddet går til Børne Cancer Fonden, som sørger for at børn og familier med alvorlig sygdom inde på livet, kan få nødvendig støtte i den svære situation.

Det samme gør sig gældende med Røde Kors, hvor vi deltager på årets store indsamlingsdag i oktober, hvor vi forsøger at gøre en forskel for børn i katastroferamte lande.

Vi ønsker at være en virksomhed, der tager et socialt ansvar – Både lokalt og globalt.

Via vores samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland tilbyder vi praktikplads til finansøkonomstuderende/revisortrainees. Det skaber gensidig glæde og inspiration, når vi kan hjælpe en studerende godt på vej og samtidig få nye, friske øjne på vores virksomhed.

Networking er en vigtig del af iværksætterlivet. Det rette netværk støtter dig til vækst, kan åbne døren til nye kunder og tilbyde meningsfuld sparring. Som selvstændig erhvervsdrivende, kan det dog være ét af de områder, der kan føles oplagt at nedprioritere, når den administrative arbejdsbyrde er stor og tiden knap.  Effektiv tidsstyring og bevidste tilvalg er nøgleordet. Derfor har vi valgt at kombinere faglig networking med sponsorstøtte til det lokale idrætsliv for unge via vores udvidede medlemskab i erhvervsforeningen.

Vi ønsker at være en virksomhed, der støtter unge mennesker i at udleve deres potentialer.

En af de vigtige fordele ved det papirløse bogholderi er, at det reducerer det enorme forbrug af papir. Som du måske også har bemærket, så kan én miljøansvarlig handling på ét område, betyde en udfordring på et andet klimaområde. At værne om træerne, betyder så i dette tilfælde, at der skrues op for CO2-forbruget, når hele økonomifunktionen nu befinder sig i skyen. Derfor har vi valgt at støtte miljøorganisationer, som gør en aktiv indsats for at bremse klimaforandringer og er medvirkende til, at der skabes nye, bæredygtige energiløsninger.

Vi ønsker at være en virksomhed, der tilfører ressourcer og tager et miljøansvar.

 

”Erhvervslivets ansvarlighed skal ses som en proces. En virksomhed bliver ikke 100 % ansvarlig fra første dag. Der kan hele tiden tages små og store skridt i den rigtige retning.” /Dansk Erhverv

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget

Har du brug for vores logo eller behov for sparring til din virksomheds CSR-profil, er du velkommen til at kontakte os.

Share This